Novi Sad očekuje gradnju novog tržnog centra

Bez autora
May 30 2017

Novi Sad bi trebao uskoro da dobije još jedan tržni centar površine oko 8.000 kvadratnih metara. Objekat bi trebalo da se zida na uglu Bulevara Jaše Tomića i Jove Hranilovića u Novom Sadu. Ko će investirati u trgovinski centar biće poznato nakon okončanja postupka prodaje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada, gde bi tržni centar trebalo da bude izgrađen. Prema pisanju ovog sajta, gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije oglasila je otuđenje građevinskog zemljišta površine 2.382 i 1.740 metara kvadratnih na ovom lokalitetu, a uslov za izgradnju objekta, navedeno je u oglasu, je formiranje građevinske parcele ukupne površine 7. 932 kvadrata.

Novi Sad očekuje gradnju novog tržnog centraNovi Sad bi trebao uskoro da dobije još jedan tržni centar površine oko 8.000 kvadratnih metara, piše portal eKapija.

Kako navode, objekat bi trebalo da se zida na uglu Bulevara Jaše Tomića i Jove Hranilovića u Novom Sadu.

Ko će investirati u trgovinski centar biće poznato nakon okončanja postupka prodaje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada, gde bi tržni centar trebalo da bude izgrađen, prenosi ovaj portal.

Prema pisanju ovog sajta, gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije oglasila je otuđenje građevinskog zemljišta površine 2.382 i 1.740 metara kvadratnih na ovom lokalitetu, a uslov za izgradnju objekta, navedeno je u oglasu, je formiranje građevinske parcele ukupne površine 7. 932 kvadrata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik