Ronaldov telefon rasprodat za 51 sekundu!

Bez autora
Jun 07 2017

Kad imate dobar telefon i još bolju reklamu rezultati ne izostaju. Dokaz za to je upravo ZTE kompanija i najnoviji model Nubia Z17, koji promoviše Kristijano Ronaldo.Ovaj mobilni telefon, trenutno dostupan samo u Kini, pušten je u prodaju tokom 5. juna preko kineskog sajta JD.com, a najavljen je u petak, 2. juna. Prvi deo ponude, koji broji 10.000 komada, rasprodat je za manje od minut - za 51 sekundu. Sledeća prodaja zakazana je već za 12. jun, na dan kad stiže Honor 9 i nova pametna narukvica - sat za fitnes, Honor Band A3.

Ronaldov telefon rasprodat za 51 sekundu!Kad imate dobar telefon i još bolju reklamu rezultati ne izostaju. Dokaz za to je upravo ZTE kompanija i najnoviji model Nubia Z17, koji promoviše Kristijano Ronaldo.

Ovaj mobilni telefon, trenutno dostupan samo u Kini, pušten je u prodaju tokom 5. juna preko kineskog sajta JD.com, a najavljen je u petak, 2. juna. Prvi deo ponude, koji broji 10.000 komada, rasprodat je za manje od minut - za 51 sekundu - objavila je GSMArena.

Sledeća prodaja zakazana je već za 12. jun, na dan kad stiže Honor 9 i nova pametna narukvica - sat za fitnes, Honor Band A3.

Inače, ZTE Nubia Z17 je odličan telefon. Ono što bismo ovog puta istakli je Snapdragon 835 čipset sa novim, bržim standardom punjenja Quick Charge 4+.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik