Sladoled od povrća sa ukusom cvekle, krastavca...

Bez autora
Jun 18 2017

Poslastičarnice već dugo u svojoj ponudi najslađeg letnjeg osveženja nemaju samo sladolede s ukusom vanili ili jagode, ali u Nemačkoj specijalisti za izradu sladoleda sada nude sladolede s ukusom povrća.Navodi se da poslastičarnica „Ouk end ajs“ u Berlinu prodaje sladoledne kupove od cvekle, dok „Kontor ajsmanufaktur“, nekoliko ulica dalje, nudi sladoled s ukusom krastavca i nane. Organizatori sajma sladoleda „Đelatisimo internešenel“, koji će se održati naredne godine u Štutgartu, kažu da u budućnosti očekuju još više sladoleda s ukusom povrća.

Sladoled od povrća sa ukusom cvekle, krastavca...Poslastičarnice već dugo u svojoj ponudi najslađeg letnjeg osveženja nemaju samo sladolede s ukusom vanili ili jagode, ali u Nemačkoj specijalisti za izradu sladoleda sada nude sladolede s ukusom povrća, prenosi Hina.

Navodi se da poslastičarnica „Ouk end ajs“ u Berlinu prodaje sladoledne kupove od cvekle, dok „Kontor ajsmanufaktur“, nekoliko ulica dalje, nudi sladoled s ukusom krastavca i nane.

Organizatori sajma sladoleda „Đelatisimo internešenel“, koji će se održati naredne godine u Štutgartu, kažu da u budućnosti očekuju još više sladoleda s ukusom povrća.

„Neobične kombinacije poput voća sa spanaćem, šargarepom, tikvicama, listovima nane, travama i začinima već sada su dostupni“, navodi se u najavi ovog festivala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik