Podrška Konfindustrije jačanju svesti o značaju osiguranja i kontrole kvaliteta i kvantiteta robe

Bez autora
Jun 21 2017

Seminar posvećen jačanju svesti o značaju osiguranja i kontrole kvaliteta i kvantiteta robe u transportu održan je 15. juna u Beogradu u organizaciji Konfindustrije Srbije, a uz podršku kompanija, DDOR Osiguranje i BureauVeritas, članica Konfindustrije. Seminar je okupio preko 40 predstavnika italijanskih i srpskih kompanija, prvenstveno proizvodnih, ali i onih čije je poslovanje orijentisano na distribuciju i logistiku. Na seminaru su održane dve sesije koje su imale za cilj da se učesnicima bliže pojasni kojim je sve rizicima i opasnosti izložena njihova roba kako prilikom transporta, tako i prilikom svih postupaka koji prethode i slede nakon samog transporta; koje sve mere mogu preduzeti kako bi se obezbedili od oštećenja ili gubitaka, kao i da se upoznaju sa svim benefitima koje mogu ostvariti ukoliko se odlučite na adekvatnu i pravovremenu kontrolu robe.

Podrška Konfindustrije  jačanju svesti o značaju osiguranja i kontrole kvaliteta i kvantiteta robeSeminar posvećen jačanju svesti o značaju osiguranja i kontrole kvaliteta i kvantiteta robe u transportu održan je 15. juna u Beogradu u organizaciji Konfindustrije Srbije, a uz podršku kompanija, DDOR Osiguranje i BureauVeritas, članica Konfindustrije.

Seminar je okupio preko 40 predstavnika italijanskih i srpskih kompanija, prvenstveno proizvodnih, ali i onih čije je poslovanje orijentisano na distribuciju i logistiku. 

Na seminaru su održane dve sesije koje su imale za cilj da se učesnicima bliže pojasni kojim je sve rizicima i opasnosti izložena njihova roba kako prilikom transporta, tako i prilikom svih postupaka koji prethode i slede nakon samog transporta; koje sve mere mogu preduzeti kako bi se obezbedili od oštećenja ili gubitaka, kao i da se upoznaju sa svim benefitima koje mogu ostvariti ukoliko se odlučite na adekvatnu i pravovremenu kontrolu robe.

Ispred Konfindustrije Srbija prisutne je pozdravio g. Jovan Mutavdžić, član nadzornog odbora Konfindustrije Srbija i direktor kompanije 2b Logistics, koji je ujedno i moderirao radovima seminara. 

Svoju ekspertizu i iskustvo sa učesnicima podelili su g. Dejan Petrović, direktor sektora za osiguranje transporta i kredita u kompaniji DDOR osiguranje, Vladimir Ćosović, projektni menadžer u kompaniji BureauVeritas kao i finansijski direktor kompanije Transfera g. Vladimir Popović.

Organizatori i učesnici bili su složni u oceni da jučerašnji skup treba da bude samo prvi u nizu susreta koji će se baviti edukacijom i širenjem kulture osiguranja i kontrole jer će uz te postupke biti moguće pojednostaviti poslovanje i učiniti ga sigurnijim od samog starta u proizvodnim halama pa do isporuke prema krajnjem kupcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik