„Jugoimport” i „Stavati” potpisali ugovor o proizvodnji aviona

Bez autora
Jun 21 2017

Američka kompanija „Stavati Aerospejs” i „Jugoimport-SDPR” sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište, kažu u srpskoj kompaniji. Ovaj avion, kažu, proizvodiće se u fabrici „UTVA AI” iz Pančeva, a, prema planovima američke kompanije, prodaja ovog tipa aviona je namenjena za komericijalno svetsko tržište. Kako kažu u Jugoimportu, američka kompanija „Stavati” je preuzela obavezu za marketinške aktivnosti kao i prodaju novog jednomotornog aviona prevashodno na američkom tržištu.

„Jugoimport” i „Stavati” potpisali ugovor o proizvodnji avionaAmerička kompanija „Stavati Aerospejs” i „Jugoimport-SDPR” sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište, kažu za Tanjug u srpskoj kompaniji.

Ovaj avion, kažu, proizvodiće se u fabrici „UTVA AI” iz Pančeva, a, prema planovima američke kompanije, prodaja ovog tipa aviona je namenjena za komericijalno svetsko tržište.

Kako kažu u Jugoimportu, američka kompanija „Stavati” je preuzela obavezu za marketinške aktivnosti kao i prodaju novog jednomotornog aviona prevashodno na američkom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik