Preduzeće Komunalije iz Velike Kladuše zapošljava 123 nova radnika

Bez autora
Jun 25 2017

Javno komunalno preduzeće Komunalije iz Velike Kladuše raspisalo je Javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na određeno i neodređeno vrijeme. Traže se 123 nova radnika na više različitih pozicija. Odluku o proširenju djelatnosti preduzeća Komunalije donio je v. d. direktora ovog preduzeća Ibrahim Kajtazović nakon što je Općinsko vijeće Velike Kladuše dalo podršku za nova zapošljavanja.Prema konkursima za rad na određeno i neodređeno, traže se zidari, tesari, keramičari, vodoinstalateri, tehničari proizvodnje, pomoćni radnici, poljoprivredni tehničari, građevinski tehničari, strojari, stručni saradnici za tehničke poslove, stručni saradnici za trgovinu i uslugu, saradnici za trgovinu i usluge...

Preduzeće Komunalije iz Velike Kladuše zapošljava 123 nova radnikaJavno komunalno preduzeće Komunalije iz Velike Kladuše raspisalo je Javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na određeno i neodređeno vrijeme. Traže se 123 nova radnika na više različitih pozicija.

Odluku o proširenju djelatnosti preduzeća Komunalije donio je v. d. direktora ovog preduzeća Ibrahim Kajtazović nakon što je Općinsko vijeće Velike Kladuše dalo podršku za nova zapošljavanja.

Prema konkursima za rad na određeno i neodređeno, traže se zidari, tesari, keramičari, vodoinstalateri, tehničari proizvodnje, pomoćni radnici, poljoprivredni tehničari, građevinski tehničari, strojari, stručni saradnici za tehničke poslove, stručni saradnici za trgovinu i uslugu, saradnici za trgovinu i usluge...

Kandidati ovisno o radnom mjestu moraju ispunjavati uslove kao što su posjedovanje godinu do dvije radnog isustva, poznavanje jednog stranog jezika i rada na računaru, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i slično.

Prijave sa kontakt podacima i dokazima o ispunjavanju traženih uslova kandidati trebaju dostaviti preduzeću u narednih 15 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik