Angažovanje dodatnih kompanija na izgradnji Koridora 10

Bez autora
Jun 25 2017

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je od velike važnosti to što su kompanija "Aktor" i "Koridori Srbije" prihvatili predlog da na deonicima Koridora 10 angažuju još kompanija kako bi se radovi vratili u prihvatljivi tempo.Mihajlović je nakon intenziviranja građevinskih radova na Koridoru 10 izrazila uverenje da će odluka "Aktora" da dodatno angažuje 19 kompanija doneti i konkretan rezultat na samom gradilištu.

Angažovanje dodatnih kompanija na izgradnji Koridora 10Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je od velike važnosti to što su kompanija "Aktor" i "Koridori Srbije" prihvatili predlog da na deonicima Koridora 10 angažuju još kompanija kako bi se radovi vratili u prihvatljivi tempo.

Mihajlović je nakon intenziviranja građevinskih radova na Koridoru 10 izrazila uverenje da će odluka "Aktora" da dodatno angažuje 19 kompanija doneti i konkretan rezultat na samom gradilištu.

Ona je prenela da očekuje i da će ovom odlukom "Aktor" uspeti da nadoknadi kašnjenje od šest meseci, koliko je prošlo od kada je Ministarstvo toj grčkoj kompaniji i "Koridorima Srbije" predložilo da je neophodno angažovanje dodatnih firmi kako bi završili ugovoreni posao.

Ova odluka je i primer posvećenog rada novog rukovodstva "Koridora Srbije" koji pokušavaju da u dogovorenom roku i kvalitetu završe ovu za Srbiju najvažniju saobraćajnicu, u čemu imaju punu podršku Ministarstva, zaključila je Mihajlović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik