"Zlatna džezva" na policama Kauflanda u Hrvatskoj

Bez autora
Jul 17 2017

'Zlatna džezva', najpoznatiji brand bosanskohercegovačke prehrambene industrije Vispak iz Visokog, ušla je u internacionalni maloprodajni lanac Kaufland na tržištu Hrvatske - saopćeno je iz ove kompanije.Najavljuju nove aktivnosti u pravcu jačanja pozicije 'Zlatne džezve' na ovom tržištu, kombinovano s daljim unapređenjem prodaje i promocije, uz degustacije prave bosanske kafe iz najveće džezve na svijetu. Na tržištu Hrvatske 'Zlatna džezva' se nalazi u većini maloprodajnih lanaca, kao što su Konzum, Interspar, Kaufland, KTC, Brodokomerc, Metro cash & carry, Boso, Studenac, Jedinstvo, Arabesca, Mlin i pekare članice Ultre, i drugi, ističu u ovoj kompaniji.

"Zlatna džezva" na policama Kauflanda u Hrvatskoj'Zlatna džezva', najpoznatiji brand bosanskohercegovačke prehrambene industrije Vispak iz Visokog, ušla je u internacionalni maloprodajni lanac Kaufland na tržištu Hrvatske - saopćeno je iz ove kompanije.

Najavljuju nove aktivnosti u pravcu jačanja pozicije 'Zlatne džezve' na ovom tržištu, kombinovano s daljim unapređenjem prodaje i promocije, uz degustacije prave bosanske kafe iz najveće džezve na svijetu. 

Na tržištu Hrvatske 'Zlatna džezva' se nalazi u većini maloprodajnih lanaca, kao što su Konzum, Interspar, Kaufland, KTC, Brodokomerc, Metro cash & carry, Boso, Studenac, Jedinstvo, Arabesca, Mlin i pekare članice Ultre, i drugi, ističu u ovoj kompaniji. 

'Zlatna džezva' se izvozi u 28 zemalja svijeta, saopćeno je iz Vispka d.d. Visoko. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik