Može li Hyundai da postane najprodavaniji auto u Evropi

Bez autora
Jul 18 2017

Južnokorejska kompanija Hyundai je postavila pred sebe prilično ambiciozan cilj - želi da postane najprodavanija marka automobila u celoj Evropi do 2021. godine. Planove je javnosti izložio potpredsednik Tomas Šmid na predstavljanju i30N i i30 Fastback modela u Dizeldorfu.Naši novi proizvodi predstavljaju značajan zamajac u ambiciji da do 2021. lansiramo 30 novih proizvoda i verzija širom Evrope, naveo je on. Kao važan stepenik ka ostvarenju cilja Hyundai vidi strategiju onlajn prodaje, po ugledu na američku kompaniju Tesla.

Može li Hyundai da postane najprodavaniji auto u EvropiJužnokorejska kompanija Hyundai je postavila pred sebe prilično ambiciozan cilj - želi da postane najprodavanija marka automobila u celoj Evropi do 2021. godine.

Planove je javnosti izložio potpredsednik Tomas Šmid na predstavljanju i30N i i30 Fastback modela u Dizeldorfu. 

"Naši novi proizvodi predstavljaju značajan zamajac u ambiciji da do 2021. lansiramo 30 novih proizvoda i verzija širom Evrope", naveo je on. 

Kao važan stepenik ka ostvarenju cilja Hyundai vidi strategiju onlajn prodaje, po ugledu na američku kompaniju Tesla. 

"Preko naše nove digitalne platforme prodali smo 100 automobila za samo nekoliko nedelja. Želimo da olakšamo stvari kupcima i zato smo broj jedan po pitanju zadovoljenja potrošača u Evropi", naveo je Šmid. 

Hyundai je u 2016. godini prodao više od pola miliona vozila i tek je na 14. poziciji među proizvođačima u Evropi. Na čelu je VW sa 1,7 miliona prodatih komada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik