Za očuvanje veza Srba iz dijaspore i matice 109 miliona

Bez autora
Jul 19 2017

Projekti iz regiona i dijaspore, koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u tim zemljama, dobiće ove godine iz republičkog budžeta ukupno 109 miliona dinara.Kako je objavljeno na sajtu Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova, resorni ministar je doneo odluku da 163 projekta iz regiona budu sufinansirana sa 54,3 miliona dinara. Na Konkursu za sufinansiranje projekata za dijasporu odobreno je ukupno 140 projekta u ukupnom iznosu od 55 miliona dinara.

Za očuvanje veza Srba iz dijaspore i matice 109 milionaProjekti iz regiona i dijaspore, koji doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u tim zemljama, dobiće ove godine iz republičkog budžeta ukupno 109 miliona dinara.

Kako je objavljeno na sajtu Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova, resorni ministar je doneo odluku da 163 projekta iz regiona budu sufinansirana sa 54,3 miliona dinara.

Na Konkursu za sufinansiranje projekata za dijasporu odobreno je ukupno 140 projekta u ukupnom iznosu od 55 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik