Počela prodaja avio-karata Beograd–Peking, cena 550 evra

Bez autora
Jul 24 2017

Kineska avio-kompanija "Hajnan erlajns" počela je da prodaje avio-karte za novu liniju između Beograda i Pekinga, koja će biti uspostavljena od septembra. Povratne karte za letove Beograd–Peking mogu se kupe po ceni od 550 evra.Linija Peking–Beograd biće uspostavljena od 15. septembra, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Najkraće putovanje između dva glavna grada bi trebalo da traje oko 12 sati i 30 minuta, a avio-kompanija "Hajnan erlajns" obavljaće letove avionom "erbas A330-300" sa 292 sedišta, 260 u ekonomskoj 32 u biznis klasi.

Počela prodaja avio-karata Beograd–Peking, cena 550 evraKineska avio-kompanija "Hajnan erlajns" počela je da prodaje avio-karte za novu liniju između Beograda i Pekinga, koja će biti uspostavljena od septembra.

Povratne karte za letove Beograd–Peking mogu se kupe po ceni od 550 evra, prenosi Vajzbroker.

Linija Peking–Beograd biće uspostavljena od 15. septembra, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

Najkraće putovanje između dva glavna grada bi trebalo da traje oko 12 sati i 30 minuta, a avio-kompanija "Hajnan erlajns", piše portal, obavljaće letove avionom "erbas A330-300" sa 292 sedišta, 260 u ekonomskoj 32 u biznis klasi.

Letovi će se obavljati preko Praga, a kineska avio-kompanija, navodi Vajzbroker, dobila je dozvolu, takozvanu "vazduhoplovnu petu slobodu", da prodaje i avio-karte samo za letove iz Beograda do Praga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik