Pametno i praktično: Odlazićemo na aerodrom bez prtljaga?

Bez autora
Jul 24 2017

Procedure u avio-industriji bi uskoro mogle da se promene i postanu mnogo praktičnije. Naime, avio-kompanije u Britaniji žele da uvedu sistem po kojem će se prtljag odnositi od vaše kuće kako bi se proces ubrzao.Britanska vlada razmatra da rastereti aerodrome od putnika koji se čekiraju sa prtljagom na mestu ulaska u avion i da se njihov prtljag pokupi dok su još kod kuće, a da oni sami dođu na aerodrom i ne razmišljaju o tome. Ove mere se inače već koriste u Hongkongu i Japanu, gde su smanjile gužve na aerodromima i olakšale putovanje putnicima.

Pametno i praktično: Odlazićemo na aerodrom bez prtljaga?Procedure u avio-industriji bi uskoro mogle da se promene i postanu mnogo praktičnije. Naime, avio-kompanije u Britaniji žele da uvedu sistem po kojem će se prtljag odnositi od vaše kuće kako bi se proces ubrzao.

Britanska vlada razmatra da rastereti aerodrome od putnika koji se čekiraju sa prtljagom na mestu ulaska u avion i da se njihov prtljag pokupi dok su još kod kuće, a da oni sami dođu na aerodrom i ne razmišljaju o tome. 

Ove mere se inače već koriste u Hongkongu i Japanu, gde su smanjile gužve na aerodromima i olakšale putovanje putnicima. 

Takođe, ovo je jako korisno u vreme terorističkih pretnji jer se radnicima obezbeđenja na aerodromu umnogome olakšava posao, ali i pruža prilika da detaljnije ispitaju prtljag koji dospeva na aerodrom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik