Dobra poslovna godina Instituta Igalo

Bez autora
Aug 13 2017

Već više od mjesec, u starom i novom stacionaru Instituta dr Simo Milošević nema slobodnih kreveta. Od početa godine ovdje bilježe rekordnu posjetu u odnosu na proteklih nekoliko, sa ostvarenih 126.500 noćenja, što je za 9 i po hiljada više nego lani. U iščekivanju raspisivanja novog, petog tendera za prodaju državnih akcija Instituta, biće ovo dobra poslovna godina za kompaniju, priča za Radio Jadran direktor marketinga i prodaje, Nikola Mračević. U oba objekta boravi oko 1.200 gostiju, što je oko 600 gostiju u novom i starom dijelu. U novom dijelu smješteni su stalni gosti iz Norveške. Za ovu godinu obezbijeđeno je 6 grupa od po 140 gostiju, a u utorak se očekuje dolazak pete grupe. Poslije prekida od par godina, ponovo se vratila „ljetnja“ grupa pacijenata iz Holandije, koji dolaze posredstvom agencije Fontana. Stalne dolaske Holanđana očekujemo ponovo od 29. avgusta, po 40 gostiju, a od polovine septembra biće ih oko stotinu u grupi, kaže Mračević.

Dobra poslovna godina Instituta IgaloVeć više od mjesec, u starom i novom stacionaru Instituta dr Simo Milošević nema slobodnih kreveta. Od početa godine ovdje bilježe rekordnu posjetu u odnosu na proteklih nekoliko, sa ostvarenih 126.500 noćenja, što je za 9 i po hiljada više nego lani.

U iščekivanju raspisivanja novog, petog tendera za prodaju državnih akcija Instituta, biće ovo dobra poslovna godina za kompaniju, priča za Radio Jadran direktor marketinga i prodaje, Nikola Mračević.

"U oba objekta boravi oko 1.200 gostiju, što je oko 600 gostiju u novom i starom dijelu. U novom dijelu smješteni su stalni gosti iz Norveške. Za ovu godinu obezbijeđeno je 6 grupa od po 140 gostiju, a u utorak se očekuje dolazak pete grupe. Poslije prekida od par godina, ponovo se vratila „ljetnja“ grupa pacijenata iz Holandije, koji dolaze posredstvom agencije Fontana. Stalne dolaske Holanđana očekujemo ponovo od 29. avgusta, po 40 gostiju, a od polovine septembra biće ih oko stotinu u grupi“, kaže Mračević.

Dobru popunjenost u Institutu duguju i gostima, odnosno pacijentima sa ex Yu prostora kojih je oko 140.

"Dobra je posjeta sportskih klubova, koji najvećim dijelom dolaze posredstvom VPSCG ili PVK Jadran. To su gosti sa svih meridijana, od Novog Zelanda, Rusije pa na dalje. Osim vaterpolista i plivača, dosta je bilo fudbalera i gimnastičara i drugih sporstkih ekipa, zahvaljujući dobroj ponudi za pristojnu cijenu od 37 eura, za pun pansion i korišćenje sporstkih sadržaja“, naveo je Mračević.

“Dobre su najave u Institutu Igalo za podsezonu u oba zdanja, pogovoto što u starom očekuju dolazak gostiju preko Sindikata. Osim njih nastavljaju u Drugoj fazi grupe Norvežana, ali i Holanđana i Njemaca koji tokom ljeta izbjegavaju dolazak zbog visokih temperatura“, naveo je Mračević.

Posljednje goste ispratiće u Medteranskom zdravstvenom centru krajem oktobra, a krajem decembra u starom dijelu.

Inače, vilu Galeb, bivšu Titovu rezidenciju ove godine posjetilo je 1900 gostiju:

"Interesovanje za obilazak je veće iz godine u godinu, a sudeći po knjizi utisaka, posjetioci su zadovojni našim uslugama. Obilasci su 4 puta sedično, uz vodiče na našem, engleskom i ruskom jeziku“, kazao je Mračević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik