Promist iz Novog Sada novi vlasnik Industrije stakla Pančevo

Bez autora
Aug 17 2017

Novosadska kompanija Promist novi je vlasnik imovine Industrije stakla Pančevo u stečaju. Pred državnom Agencijom za licencenciranje stečajnih upravnika Promist je imovinu Staklare kupio za oko 416,9 miliona dinara, što je bila i početna cena na tenderu. Ovom prilikom prodat je Kompleks fabrike stečajnog dužnika Industrija stakla Pančevo u stečaju, koji se sastoji od 171 objekta ukupne površine oko 114,2 hiljade m2. Prodata je i oprema koju čine mašine, peći, linije za proizvodnju i druga oprema i pokretna imovina. U kupljenom paketu su i zalihe raznih vrsta stakala. Vlasnik i direktor Promista je Nebojša Petrić. Ova proizvodno prometna firma bavi se prodajom veštačkog đubriva, iz uvoza i domaće proizvodnje, kao i logistikom i nekretninama.

Promist iz Novog Sada novi vlasnik Industrije stakla PančevoNovosadska kompanija Promist novi je vlasnik imovine Industrije stakla Pančevo u stečaju.

Pred državnom Agencijom za licencenciranje stečajnih upravnika Promist je imovinu Staklare kupio za oko 416,9 miliona dinara, što je bila i početna cena na tenderu.

Ovom prilikom prodat je Kompleks fabrike stečajnog dužnika Industrija stakla Pančevo u stečaju, koji se sastoji od 171 objekta ukupne površine oko 114,2 hiljade m2. Prodata je i oprema koju čine mašine, peći, linije za proizvodnju i druga oprema i pokretna imovina. U kupljenom paketu su i zalihe raznih vrsta stakala.

Vlasnik i direktor Promista je Nebojša Petrić. Ova proizvodno prometna firma bavi se prodajom veštačkog đubriva, iz uvoza i domaće proizvodnje, kao i logistikom i nekretninama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik