Veliko interesovanje turskih kompanija za učešće na agro-forumu

Bez autora
Aug 17 2017

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislav Nedimović razgovarao je danas sa ambasadorom Turske u Srbiji Tanžu Bilgičem o agro-forumu, koji će biti održan 22. avgusta u Beogradu.Konstatovano je da postoji veliko interesovanje turskih kompanija za učešće na ovom skupu, zbog čega se očekuje dolazak više od 150 predstavnika turskih poljoprivrednih firmi, ali i prodajnih lanaca kao mogućih otkupljivača srpskih proizvoda.

Veliko interesovanje turskih kompanija za učešće na agro-forumuMinistar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislav Nedimović razgovarao je danas sa ambasadorom Turske u Srbiji Tanžu Bilgičem o agro-forumu, koji će biti održan 22. avgusta u Beogradu.

Konstatovano je da postoji veliko interesovanje turskih kompanija za učešće na ovom skupu, zbog čega se očekuje dolazak više od 150 predstavnika turskih poljoprivrednih firmi, ali i prodajnih lanaca kao mogućih otkupljivača srpskih proizvoda.

Na sastanku je bilo reči i o predstojećoj poseti ministra poljoprivrede Turske Ahmeta Fakibabe Beogradu.

Nedimović je ocenio da dodatni simbol jakih odnosa dveju zemalja predstavlja to što dolazak ministra poljoprivrede Turske predstavlja njegovu prvu zvaničnu posetu inostranstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik