Imovina konfekcije "Beko" ponovo na dobošu

Bez autora
Aug 20 2017

Stečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete. Cene oglašene imovine, prema pisanju portala eKapija, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra. Takođe, navode, za odmaralište u Belanovici kupac morati će da izdvoji 55.000 evra, a za dva poslovna prostora u centru prestonice površine 660 i 1.097 kvadratnih metara 3,4 mil evra. Javno nadmetanje, kažu, održaće se 26. septembra, a rok za podnošenje prijava za učešće na nadmetanju je 19. septembar ove godine.

Imovina konfekcije "Beko" ponovo na dobošuStečajni upravnik Beogradske konfekcije "Beko" oglasio je novu prodaju imovine preduzeća javnim nadmetanjem, a kupac se ponovo traži za poslovni prostor u centru Beograda, odmaralište u Belanovici, zgradu tekstilne industrije u Kovinu, te sitan inventar, metražu i odevne predmete.

Cene oglašene imovine, prema pisanju portala eKapija, niže su u odnosu na prethodni pokušaj prodaje, pa će potencijalni kupac za fabriku u Kovinu sada morati da izdvoji najmanje 293.000 evra.

Takođe, navode, za odmaralište u Belanovici kupac morati će da izdvoji 55.000 evra, a za dva poslovna prostora u centru prestonice površine 660 i 1.097 kvadratnih metara 3,4 mil evra.

Javno nadmetanje, kažu, održaće se 26. septembra, a rok za podnošenje prijava za učešće na nadmetanju je 19. septembar ove godine.

Kako podseća portal, deo imovine Beogradske konfekcije Beko, zgradu tekstilne industrije u Lazarevcu, kupio je turski investitor Birlešik tekstil, koji, kako pišu, planira da do kraja 2017. godine pokrene proizvodnju i u prvoj fazi zaposliti 600 ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik