Sezonski BH voz iz Sarajeva do Čapljine sa vezom za Jadran do 30. septembra

Bez autora
Aug 21 2017

Zbog velikog interesa putnika za prevoz sezonskim brzim BH vozom na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, sa autobuskim vezama prema Makarskoj i Neumu, Željeznice Federacije BiH će produžiti saobraćanje ovih vozova do 30. septembra.Od 1. septembra 2017. godine doći do izmjene režima saobraćaja autobusa Autoherc export-import d.o.o. Grude, sa kojima ŽFBiH imaju sklopljen Ugovor o zajedničkom prevozu putnika na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina i Čapljina-Makarska.

Sezonski BH voz iz Sarajeva do Čapljine sa vezom za Jadran do 30. septembraZbog velikog interesa putnika za prevoz sezonskim brzim BH vozom na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, sa autobuskim vezama prema Makarskoj i Neumu, Željeznice Federacije BiH će produžiti saobraćanje ovih vozova do 30. septembra, javlja Anadolu Agency (AA).

"Od 1. septembra 2017. godine doći do izmjene režima saobraćaja autobusa Autoherc export-import d.o.o. Grude, sa kojima ŽFBiH imaju sklopljen Ugovor o zajedničkom prevozu putnika na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina i Čapljina-Makarska. Zbog ranije pribavljenih dozvola i odobrenih sezonskih linija od 31. augusta saobraćat će autobuske linije autobus Čapljina-Makarska, sa polaskom u 10 sati i 15 minuta iz stanice Čapljina, do 15. septembra, te autobus na relaciji Čapljina-Neum-Čapljina saobraćat će u dane ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak, sa polaskom iz stanice Čapljina u 10 sati i 15 minuta i povratkom iz Neuma u 16 sati", navedeno je iz Željeznica FBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik