Jačanje bilateralne saradnje sa Meksikom

Bez autora
Aug 21 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević istakao je danas, u razgovoru sa ambasadorom Meksika u Srbiji Markom Antoniom Garsia Blankom, da saradnju dveju zemalja odlikuju dobri odnosi, koje je potrebno učvrstiti u oblastima koje su u nadležnosti ovog ministarstva. Đorđević je upoznao ambasadora sa planom rada Ministarstva u narednom periodu, naglasivši da će prioritet biti uspostavljanje finansijske kontrole u cilju dostizanja pune transparentnosti i stvaranja funkcionalnog sistema. Na sastanku je bilo reči i o boljoj privrednoj saradnji dveju zemalja, koja bi doprinela većem zapošljavanju u Srbiji. Blanko je, čestitajući Đorđeviću imenovanje na funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, potvrdio spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa koji traju punih 70 godina. On je preneo spremnost Meksika da se prodube prijateljski odnosi koji će se ogledati ne samo na političkom, već i na privrednom nivou.

Jačanje bilateralne saradnje sa MeksikomMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević istakao je danas, u razgovoru sa ambasadorom Meksika u Srbiji Markom Antoniom Garsia Blankom, da saradnju dveju zemalja odlikuju dobri odnosi, koje je potrebno učvrstiti u oblastima koje su u nadležnosti ovog ministarstva.

Đorđević je upoznao ambasadora sa planom rada Ministarstva u narednom periodu, naglasivši da će prioritet biti uspostavljanje finansijske kontrole u cilju dostizanja pune transparentnosti i stvaranja funkcionalnog sistema.

Na sastanku je bilo reči i o boljoj privrednoj saradnji dveju zemalja, koja bi doprinela većem zapošljavanju u Srbiji.

Blanko je, čestitajući Đorđeviću imenovanje na funkciju ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, potvrdio spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa koji traju punih 70 godina. 

On je preneo spremnost Meksika da se prodube prijateljski odnosi koji će se ogledati ne samo na političkom, već i na privrednom nivou.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik