Planiraju veći budžet za 7,6 odsto

Bez autora
Aug 23 2017

Saavjet Agencije za sprječavanja korupcije (ASK) utvrdio je danas Nacrt budžeta Agencije za narednu godinu, kojim je planirano njegovo uvećanje za 7,57 odsto. Kako je saopšteno nakon sjednice Savjeta, utvrđivanje iznosa sredstava potrebnih za rad Agencije za narednu godinu zasnovano je na planiranom razvoju i smjernicama za dalje institucionalno i kadrovsko jačanje Agencije. Kao i za efikasno izvršavanje nadležnosti Agencije u skladu sa zakonima o sprječavanju korupcije, o lobiranju i o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja, kaže se u saopštenju. Savjet je odredio da u radu sjednice skupštinskog Odbora za ekonomiju, budžet i finansije, na kojoj će biti razmatran predloženi akt, u ime predlagača učestvuju član Savjeta Ristan Stijepović i direktor Agencije Sreten Radonjić.

Planiraju veći budžet za 7,6 odstoSaavjet Agencije za sprječavanja korupcije (ASK) utvrdio je danas Nacrt budžeta Agencije za narednu godinu, kojim je planirano njegovo uvećanje za 7,57 odsto.

Kako je saopšteno nakon sjednice Savjeta, utvrđivanje iznosa sredstava potrebnih za rad Agencije za narednu godinu zasnovano je na planiranom razvoju i smjernicama za dalje institucionalno i kadrovsko jačanje Agencije.

„Kao i za efikasno izvršavanje nadležnosti Agencije u skladu sa zakonima o sprječavanju korupcije, o lobiranju i o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja“, kaže se u saopštenju.

Savjet je odredio da u radu sjednice skupštinskog Odbora za ekonomiju, budžet i finansije, na kojoj će biti razmatran predloženi akt, u ime predlagača učestvuju član Savjeta Ristan Stijepović i direktor Agencije Sreten Radonjić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik