"Šeraton" stiže u Srbiju

Bez autora
Aug 23 2017

Poznati lanac luksuznih hotela "Šeraton" stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope, u zgradi čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić, potvrđeno je u "MK grupi". Posle uspešne saradnje sa lancem hotela "Kempinski", kompanija "MK grupa" je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela "Šeraton", koji je deo "Meriot internacionala. U MK kompaniji preciziraju da otvaranje hotela "Šeraton" - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

"Šeraton" stiže u SrbijuPoznati lanac luksuznih hotela "Šeraton" stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope, u zgradi čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić - potvrđeno je u utorak "Novostima" u "MK grupi".

Posle uspešne saradnje sa lancem hotela "Kempinski", kompanija "MK grupa" je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela "Šeraton", koji je deo "Meriot internacionala.

U MK kompaniji preciziraju da otvaranje hotela "Šeraton" - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

- Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija "MK grupa" potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva - kažu u Kostićevoj kompaniji.

Zgradu u kojoj će od novembra biti "Šeraton", Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika "Aleksandar gradnje". Gajić je u nju uložio oko 11 miliona evra i planirao je da otvori hotel "Holidej in", ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik