Ibica nije više popularna među mlađim klaberima

Bez autora
Sep 07 2017

Mlađi klaberi počeli su da izbegavaju Ibicu otkako je ovo ostrvo postalo popularnije kod sredovečnih ljudi, tvrdi se u novim podacima.Tomas Kuk je otkrio da milenijalci, umesto Ibice, radije biraju pristupačnija grčka ostrva. Tokom prethodnih pet godina, jedno od pet mesta na Ibici rezervisali su mlađi od 30 godina, dok su ostali imali između 30 i 39 godina. Stariji posetioci Ibice imaju više novca i različite ukuse, a ovo ostrvo se smatra VIP iskustvom sa malo sofisticiranijim provodom nego u ostatku Evrope.

Ibica nije više popularna među mlađim klaberimaMlađi klaberi počeli su da izbegavaju Ibicu otkako je ovo ostrvo postalo popularnije kod sredovečnih ljudi, tvrdi se u novim podacima.

Tomas Kuk je otkrio da milenijalci, umesto Ibice, radije biraju pristupačnija grčka ostrva. Tokom prethodnih pet godina, jedno od pet mesta na Ibici rezervisali su mlađi od 30 godina, dok su ostali imali između 30 i 39 godina.

Stariji posetioci Ibice imaju više novca i različite ukuse, a ovo ostrvo se smatra VIP iskustvom sa malo sofisticiranijim provodom nego u ostatku Evrope.

S druge strane, porodični odlasci na Ibicu su u porastu za čak šest odsto, pa se pretpostavlja da je upravo to sledeća faza u koju ostrvo ulazi.

Od ove promene koristi ima Grčka, u kojoj broj milenijalca samo raste, a Kos i Zakintos su najpopularniji za mlađe od 25 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik