'Konzum' će dobavljačima iz RS-a isplatiti dio duga u novcu, ostatak u ratama

Bez autora
Sep 07 2017

Predstavnici rukovodstva "Konzuma" i "Merkatora" u BiH upoznali su dobavljače tog trgovinskog lanca iz Republike Srpske o planu poslovanja za iduće razdoblje, ali i načinu rješavanja dugova koji su ranije nastali. Kada je u pitanju rješavanje ranijih dugova, predstavnici "Konzuma" i "Merkatora" su, na današnjem sastanku u Privrednoj komori Republike Srpske, uvjerili domaće dobavljače da će taj dug biti isplaćen jednim dijelom odmah u novcu, a preostali dio u najviše 48 rata, uz kamatu. Očekuje se da će, na osnovu predstavljenog plana, dobavljači iz Republike Srpske nastaviti sa ponudama "Konzuma" i "Merkatora", priopćeno je iz Privredne komore RS-a.

'Konzum' će dobavljačima iz RS-a isplatiti dio duga u novcu, ostatak u ratamaPredstavnici rukovodstva "Konzuma" i "Merkatora" u BiH upoznali su dobavljače tog trgovinskog lanca iz Republike Srpske o planu poslovanja za iduće razdoblje, ali i načinu rješavanja dugova koji su ranije nastali.

Kada je u pitanju rješavanje ranijih dugova, predstavnici "Konzuma" i "Merkatora" su, na današnjem sastanku u Privrednoj komori Republike Srpske, uvjerili domaće dobavljače da će taj dug biti isplaćen jednim dijelom odmah u novcu, a preostali dio u najviše 48 rata, uz kamatu.

Očekuje se da će, na osnovu predstavljenog plana, dobavljači iz Republike Srpske nastaviti sa ponudama "Konzuma" i "Merkatora", priopćeno je iz Privredne komore RS-a. Na sastanku je prezentirano i da su trenutni dugovi smanjeni, te da neće biti povećanja dugova osnivanjem "Merkatora".

Također, istaknuto je i da će osim "Merkatora BiH", biti osnovan i Mekrator sa sjedištem u Banjoj Luci, čija je registracija već započeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik