Ukinuto skidanje muzike sa "Jutjuba"

Bez autora
Sep 11 2017

Najpopularnija stranica za skidanje i konvertovanje muzike sa "Jutjuba", youtube-mp3.org, biće ugašena posle jednogodišnjeg pravnog spora koji su pokrenule produkcijske kompanije "Soni mjuzik", UMG i "Vorner bros".Milioni korisnika dnevno su preko ove stranice skidali muziku sa "Jutjuba". Lokacija je bila izuzetno popularna, a omogućava je korisnicima da pretvore video-zapise u mp3 audio datoteke, koje se potom mogu koristiti kako i kad je to korisnicima neophodno. Ova internet usluga je potpuno besplatna, pri čemu svaka konverzija traje nekoliko minuta.

Ukinuto skidanje muzike sa "Jutjuba"Najpopularnija stranica za skidanje i konvertovanje muzike sa "Jutjuba", youtube-mp3.org, biće ugašena posle jednogodišnjeg pravnog spora koji su pokrenule produkcijske kompanije "Soni mjuzik", UMG i "Vorner bros".

Milioni korisnika dnevno su preko ove stranice skidali muziku sa "Jutjuba". Lokacija je bila izuzetno popularna, a omogućava je korisnicima da pretvore video-zapise u mp3 audio datoteke, koje se potom mogu koristiti kako i kad je to korisnicima neophodno. Ova internet usluga je potpuno besplatna, pri čemu svaka konverzija traje nekoliko minuta.

Nekoliko diskografskih kuća prošle godine odlučilo je da tuži pomenuti sajt na sudu, a konačna odluka je da je stranica prekršila zakon o autorskim pravima u digitalnoj eri (Digital Millenium Copyright Act).

Kako je navedeno, vlasnik stranice youtube-mp3.org nagodio se sa tužiteljem, koji je zahtevao gašenje domena i njegovo predavanje Udruženju diskografskih kuća SAD.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik