Sajam zapošljavanja u Novom Sadu - 21. septembra

Bez autora
Sep 21 2017

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva poslodavce i nezaposlena lica na 24. sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ, koji će se održati u četvrtak, 21. septembra 2017. godine, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu „Spensa“.Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 14. septembra, u prostorijima Filijale Novi Sad. Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu - 21. septembraNacionalna služba za zapošljavanje poziva poslodavce i nezaposlena lica na 24. sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale Novi Sad NSZ, koji će se održati u četvrtak, 21. septembra 2017. godine, od 10 do 15 časova, u Zapadnom holu „Spensa“.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 14. septembra, u prostorijima Filijale Novi Sad (Novi Sad, Alberta Tome 2, kancelarija 12).

Prijavu je moguće dostaviti i mejlom, na adrese: dragana.jaksic@nsz.gov.rs i ivana.peric@nsz.gov.rs. Bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem mogu se dobiti i putem telefona: 021/488 55 21 i 021/488 55 01.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji filijale NSZ (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik