"ICT Hub" otvara prijave za nove polaznike generacije 4 Startup programa

Bez autora
Sep 15 2017

„ICT Hub“ već tri godine radi sa startapima kroz Startup program, a tri generacije timova koje su prošle njihov program razvoja ideja i građenja kompanija su i dalje sa njima, kao partneri, kompanije koje uvek i sa mnogo entuzijazma podržavaju kroz različite programe i aktivnosti u njihovom razvoju.Više od 50 projekata, 120 polaznika bili su deo prethodnih programa. Ove godine polaznike četvrte generacije „ICT Hub“ Startup programa očekuje mnogo novina. Pre svega program se realizuje u Playground-u, u Kralja Milana 10, novoj adresi „ICT Hub“ –a od juna meseca. Od januara ove godine, sa aktuelnim pozivom za prijave startapa i prve tri objavljene investicije, aktivan je njihov investicioni fond ICT Hub Venture.

"ICT Hub" otvara prijave za nove polaznike generacije 4 Startup programa„ICT Hub“ već tri godine radi sa startapima kroz  Startup program, a tri generacije timova koje su prošle njihov program razvoja ideja i građenja kompanija su i dalje sa njima, kao partneri, kompanije koje uvek i sa mnogo entuzijazma podržavaju kroz različite programe i aktivnosti u njihovom razvoju. Više od  50 projekata, 120 polaznika bili su deo prethodnih programa.

Ove godine polaznike četvrte generacije  „ICT Hub“  Startup programa očekuje mnogo novina. Pre svega program se realizuje u Playground-u, u Kralja Milana 10, novoj adresi „ICT Hub“ –a od juna meseca. Od januara ove godine, sa aktuelnim pozivom za prijave startapa i prve tri objavljene investicije, aktivan je njihov investicioni fond  ICT Hub Venture.

Startup program je prava prilika da se upoznate i prepoznate kao potencijalni partneri. Kroz aktivnosti Corpo Lab-a nude platformu sasvim novih prilika za saradnju sa svojim korporativnim partnerima i klijentima, od prvog dana rada.

Ove godine kao rezident mentor na programu sa timovima družiće se Vuk Nikolić, osnivač i CEO startapa TruckTrack. Vuk poseduje veliko iskustvo u radu sa mladim timovima i mentorisanju istih, spreman da prenese svoja iskustva u pokretanju startapa i građenju kompanije. A svoja iskustva će nesebično prenositi na radionicama i mentorisanjima 1 na 1 više mentora koji dolaze iz najrazvijenijih startap ekosistema – San Franciska, Londona, Tel Aviva.

Prijave su otvorene do 24. septembra na stranici Startup programa generacije 4, a za četiri najperspektivnija tima obezbeđene su stipendije zahvaljujući programu “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik