Apollo počinje dubinski pregled Gorenjske banke

Bez autora
Sep 19 2017

Američki fond Apollo počinje dubinski pregled Gorenjske banke. Iako se činilo da je favorit za opreuzimanje ove banke Miodrag Kostić, odnosno njegova AIK banka, čini se kako se situacija izmijenila. Kostić nije želio odgovoriti na pitanje hoće li povećati ponudu za Gorenjsku banku. Američki fond nakon preuzimanja Nove kreditne banke Maribor već drži 13 posto slovenskog bankarskog tržišta, pa je očito da su krenuli u realizaciju svojih najava oprema kojima želče u roku od pet godina postati vodeća slovenske banke. Sava zajedno s ostalim vjerovnicima među kojima je i DUTB, prodaje 55 posto udjela u Gorenjskoj banci. Prodajni postupak vodi UniCredit.

Apollo počinje dubinski pregled Gorenjske bankeAmerički fond Apollo počinje dubinski pregled Gorenjske banke, izvještava Delo.

Iako se činilo da je favorit za opreuzimanje ove banke Miodrag Kostić, odnosno njegova AIK banka, čini se kako se situacija izmijenila. Kostić nije želio odgovoriti na pitanje hoće li povećati ponudu za Gorenjsku banku.

Američki fond nakon preuzimanja Nove kreditne banke Maribor već drži 13 posto slovenskog bankarskog tržišta, pa je očito da su krenuli u realizaciju svojih najava oprema kojima želče u roku od pet godina postati vodeća slovenske banke. 

Sava zajedno s ostalim vjerovnicima među kojima je i DUTB, prodaje 55 posto udjela u Gorenjskoj banci. Prodajni postupak vodi UniCredit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik