Zbog deficita u RS-u može biti ugrožen aranžman sa MMF-om

Bez autora
Sep 19 2017

Aranžaman sa Međunarodnim momentarnim fondom zbog deficita u RS-u može biti ugrožen smatra ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović.Vjerovatno da može biti ugrožen. Mnogo toga će se vidjeti narednih dana jer revizorski izvještaj postoji i on je samo vrh ledenog briga. Nadam se da postoje oni koji će da unesu više svjetlosti u to. Uopšte problem finansiranja je veliki problem i mislim da je sve upitno uključujući i aranžman sa MMF-om, kazao je Šarović.

Zbog deficita u RS-u može biti ugrožen aranžman sa MMF-omAranžaman sa Međunarodnim momentarnim fondom zbog deficita u RS-u može biti ugrožen smatra ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović.

"Vjerovatno da može biti ugrožen. Mnogo toga će se vidjeti narednih dana jer revizorski izvještaj postoji i on je samo vrh ledenog briga. Nadam se da postoje oni koji će da unesu više svjetlosti u to. Uopšte problem finansiranja je veliki problem i mislim da je sve upitno uključujući i aranžman sa MMF-om", kazao je Šarović za TV1.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik