Šta najčešće pitamo "Gugl"

Bez autora
Sep 19 2017

Kako se vezuje kravata - najčešće je pitanje koje korisnici postavljaju svemoćnom "Guglu". Kako se ljubi i kako da zatrudnim - pitanja su koja osvajaju srebrnu i bronzanu medalju.Na top 10 listi pitanja koja počinju sa "kako da" su i sledeća: kako da smršam, crtam, zaradim novac, napravim palačinke, napišem motivaciono pismo, napravim francuski tost, izgubim salo na stomaku. Prema istraživačima, pitanja "kako da" su u porastu za 140 odsto od 2004. godine, i to širom sveta.

Šta najčešće pitamo "Gugl"Kako se vezuje kravata - najčešće je pitanje koje korisnici postavljaju svemoćnom "Guglu". Kako se ljubi i kako da zatrudnim - pitanja su koja osvajaju srebrnu i bronzanu medalju.

Na top 10 listi pitanja koja počinju sa "kako da" su i sledeća: kako da smršam, crtam, zaradim novac, napravim palačinke, napišem motivaciono pismo, napravim francuski tost, izgubim salo na stomaku. Prema istraživačima, pitanja "kako da" su u porastu za 140 odsto od 2004. godine, i to širom sveta.

Korisnici interneta u Severnoj Americi i istočnoj Aziji često postavljaju pitanja o popravci toaleta, stanovnici bivših sovjetskih zemalja imaju problema sa veš-mašinama, dok žitelje tropskih predela najviše zanimaju frižideri. U gotovo svakoj zemlji vrlo popularna pitanja su ona u vezi sa prozorima, zidovima i vratima.

Naučnici kažu da su nam mozgovi toliko zatrpani informacijama da smo zaboravili kako se rade neke osnovne stvari. Pa tako, među 100 najčešće postavljenih pitanja su i ona kako se kuvaju jaje, pirinač, pravi torta.

Među najpopularnijim ljubavnim pitanjima, izdvajaju se: kako impresionirati devojku, kako znati da li se sviđaš momku, kako naći devojku, kako je pozvati na sastanak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik