Varvarin odgovorno sproveo racionalizaciju zaposlenih

Bez autora
Sep 24 2017

Ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Branko Ružić poručio je danas da je opština Varvarin odgovorno sprovela racionalizaciju zaposlenih, zbog čega ova lokalna samouprava zaslužuje još veći fokus Vlade.Ružić je u Varvarinu, gde je prisustvovao svečanoj sednici SO povodom Dana opštine, naglasio da ovaj grad ima značajne potencijale u sferi poljoprivrede i turizma, dok veliki i značajni infrastrukturni projekti koje su realizovali treba da im budu pokazatelj kako da nastave dalje.

Varvarin odgovorno sproveo racionalizaciju zaposlenihMinistar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Branko Ružić poručio je danas da je opština Varvarin odgovorno sprovela racionalizaciju zaposlenih, zbog čega ova lokalna samouprava zaslužuje još veći fokus Vlade.

Ružić je u Varvarinu, gde je prisustvovao svečanoj sednici SO povodom Dana opštine, naglasio da ovaj grad ima značajne potencijale u sferi poljoprivrede i turizma, dok veliki i značajni infrastrukturni projekti koje su realizovali treba da im budu pokazatelj kako da nastave dalje.

On je apelovao na predsednika opštine i njegove saradnike da se angažuju i da konkurišu na sve ono što Vlada nudi kako bi realizovali sve one važne projekte koje su postavili kao cilj za narednu godinu.

Predsednik Skupštine opštine Varvarin Dragoljub Stanojević naglasio je da je cilj lokalne samouprave da u narednom periodu iskoristi u većoj meri potencijale koje opština poseduje, pre svega u domenu poljoprivrede, koja treba da postane temelj njihovog razvoja.

Predsednik opštine Varvarin Vojkan Pavić poručio je da se ta lokalna samouprava trudi da sagleda sve potrebe građana i da im se obezbede bolji uslovi za život.

Mi ćemo u narednom periodu uložiti i dodatne napore da te uslove poboljšamo, a u tom cilju i dalje ćemo računati na podršku Vlade Srbije i svih ministarstava, poručio je Pavić. 

Na svečanoj sednici dodeljene su plakete i zahvalnice zaslužnim građanima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik