MA: Više letova za Lion

Bez autora
Sep 28 2017

Inače, MA se u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i ove godine predstavio na 39. Međunarodnom sajmu turizma IFT "Top Resa 2017" u Parizu. Predstavnici crnogorske avio-kompanije su na sajmu definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur… Dokaz da za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom vlada veliko interesovanje je i dogovorena serija čarter letova za sljedeću godinu za francuski grad Brive. Pored redovnog saobraćaja ka Parizu, Montenegro Airlines za sljedeću godinu najavljuje povećanje broja letova ka Lionu, destinaciji ka kojoj će saobraćati dva puta sedmično tokom ljetnje turističke sezone, saopšteno je iz kompanije.

MA: Više letova za LionNacionalna aviokompanija Montenegroerlajnz, najavila je za sljedeću godinu veći broj letova ka Lionu, destinaciji ka kojoj će saobraćati dva puta sedmično tokom ljetnje turističke sezone.

Inače, MA se u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i ove godine predstavio na 39. Međunarodnom sajmu turizma IFT "Top Resa 2017" u Parizu.

Predstavnici crnogorske avio-kompanije su na sajmu definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu.

"Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur… Dokaz da za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom vlada veliko interesovanje je i dogovorena serija čarter letova za sljedeću godinu za francuski grad Brive. Pored redovnog saobraćaja ka Parizu, Montenegro Airlines za sljedeću godinu najavljuje povećanje broja letova ka Lionu, destinaciji ka kojoj će saobraćati dva puta sedmično tokom ljetnje turističke sezone", saopšteno je iz kompanije.

Podsjećaju da je MA od 1. aprila do 20. septembra 2017. godine zabilježila dobre komercijalne rezultate i prevezla 28.611 putnika sa francuskog tržišta.

"I to 25.074 putnika ka/iz Pariza i 3.537 ka/iz Liona. Ovaj rezultat postignut je sa flotom od 5 aviona. U periodu pred i post sezone Montenegro Airlines organizuje seriju čarter letova za Nant i Ajačo, čime ostvaruje jedan od strateških ciljeva nacionalne kompanije, kao generatora razvoja crnogorske turističke privrede, a to je povećanje broja putnika u periodu niske turističke sezone", saopštio je MA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik