Otvoren glavni koverat za privatizaciju "Galenike"

Bez autora
Oct 05 2017

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je danas otvoren glavni koverat za privatizaciju farmaceutske kompanije „Galenika“. U predviđenom roku, za dostavljanje prijava za učešće u postupku prodaje kapitala „Galenike“, koji je istekao 2. oktobra 2017. godine u 12 časova, stigle su dve ponude – kompanija Amicus SRB doo Beograd i Aelius Luksemburg - povezano lice EMS S/A iz Brazila. Na današnjem otvaranju, pregledana je dokumentacija o identifikaciji ponuđača i ona kojom se dokazuje ispunjenost kvalifikacionih kriterijuma. Komisija za sprovođenje postupka proverava dostavljenu dokumentaciju, nakon čega će predložiti Ministarstvu privrede da odobri dostavljene prijave, odnosno da odobri dodatni rok za dopunu dokumentacije.

Otvoren glavni koverat za privatizaciju "Galenike"Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je da je danas otvoren glavni koverat za privatizaciju farmaceutske kompanije „Galenika“.

U predviđenom roku, za dostavljanje prijava za učešće u postupku prodaje kapitala „Galenike“, koji je istekao 2. oktobra 2017. godine u 12 časova, stigle su dve ponude – kompanija Amicus SRB doo Beograd i Aelius Luksemburg - povezano lice EMS S/A iz Brazila.

Na današnjem otvaranju, pregledana je dokumentacija o identifikaciji ponuđača i ona kojom se dokazuje ispunjenost kvalifikacionih kriterijuma.

Komisija za sprovođenje postupka proverava dostavljenu dokumentaciju, nakon čega će predložiti Ministarstvu privrede da odobri dostavljene prijave, odnosno da odobri dodatni rok za dopunu dokumentacije.
 
Otvaranje koverti koje sadrže podatke o finansijskoj ponudi uslediće tek onda kada se utvrdi da je dokumentacija dostavljena u okviru koverta „podaci o ponuđaču“ u potpunosti u skladu sa pravilima postupka. 

U ovom trenutku nije moguće odrediti tačan datum otvaranja finansijske ponude, ali se očekuje da to bude učinjeno u drugoj polovini oktobra, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik