Karisma može da založi imovinu Ulcinjske rivijere

Bez autora
Oct 15 2017

Konzorcijumu kompanija Karisma Vlada je ugovorom o zakupu dijela imovine HTP Ulcinjska rivijera na period od 30 godina, dozvolila da može založiti za kredite imovinu koju su dobili u zakup (hoteli Belvi i Olimpik), i objekte koje će da izgradi na njihovom zemljištu. Kompanija Karisma potvrdila je juče “Vijestima” da će preuzeti u prvoj fazi samo 21 zaposlenog radnika u tom preduzeću. Umjesto stalno zaposlenih, prema oglasima objavljenim na veb sajtu agencije za zapošljavanje prekoveze.me, Karisma sada traži 440 radnika. Kako je navedeno u oglasu ove radnike traže za budući hotel Holiday Village u Ulcinju (sadašnji Belvi i Olimpik) i njihov Mini boutique hotel Karisma u Kotoru, ne navodeći koliko radnika se odnosi na koji hotel. Oglasom traže 60 sobarica, po 50 konobara i pomoćnih kuvara, po 40 kuvara i pomoćnog osoblja u kuhinji, barmena-šankera, pomoćnih kuvara i higijeničarki traže po 30. Potrebno im je i 20 radnika održavanja, 15 baštovana, 10 radnika u vešeraju, kao i pet šefova restorana, tri domaćice hotela, po dva šefa kuhinje, recepcije i održavanja i jednog IT menadžera.

Karisma može da založi imovinu Ulcinjske rivijereKonzorcijumu kompanija Karisma Vlada je ugovorom o zakupu dijela imovine HTP Ulcinjska rivijera na period od 30 godina, dozvolila da može založiti za kredite imovinu koju su dobili u zakup (hoteli Belvi i Olimpik), i objekte koje će da izgradi na njihovom zemljištu.

Kompanija Karisma potvrdila je juče “Vijestima” da će preuzeti u prvoj fazi samo 21 zaposlenog radnika u tom preduzeću. Umjesto stalno zaposlenih, prema oglasima objavljenim na veb sajtu agencije za zapošljavanje prekoveze.me, Karisma sada traži 440 radnika.

Kako je navedeno u oglasu ove radnike traže za budući hotel Holiday Village u Ulcinju (sadašnji Belvi i Olimpik) i njihov Mini boutique hotel Karisma u Kotoru, ne navodeći koliko radnika se odnosi na koji hotel.

Oglasom traže 60 sobarica, po 50 konobara i pomoćnih kuvara, po 40 kuvara i pomoćnog osoblja u kuhinji, barmena-šankera, pomoćnih kuvara i higijeničarki traže po 30. Potrebno im je i 20 radnika održavanja, 15 baštovana, 10 radnika u vešeraju, kao i pet šefova restorana, tri domaćice hotela, po dva šefa kuhinje, recepcije i održavanja i jednog IT menadžera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik