Policija češlja zvorničku Aluminu

Bez autora
Oct 17 2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izuzimaju određenu dokumentaciju iz zvorničke kompanije "Alumina", potvrđeno je u MUP-u Srpske. U MUP-u za sada ne žele otkrivati više detalja u vezi sa ovom akcijom.Radio-televizija Republike Srpske javila je da pripadnici Uprave kriminalističke policije od jutros iz upravne zgrade "Alumine" izuzimaju dokumentaciju koja se odnosi na rad Sonje Rubež, bivšeg šefa pravne službe "Birča" i lica koja se dovode u vezu sa vremenom upravljanja litvanskih vlasnika ovom fabrikom.

Policija češlja zvorničku AluminuPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske izuzimaju određenu dokumentaciju iz zvorničke kompanije "Alumina", potvrđeno je u MUP-u Srpske.

U MUP-u za sada ne žele otkrivati više detalja u vezi sa ovom akcijom.

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) javila je da pripadnici Uprave kriminalističke policije od jutros iz upravne zgrade "Alumine" izuzimaju dokumentaciju koja se odnosi na rad Sonje Rubež, bivšeg šefa pravne službe "Birča" i lica koja se dovode u vezu sa vremenom upravljanja litvanskih vlasnika ovom fabrikom.

RTRS navodi da se dokumentacija, koju policija izuzima, odnosi i na kriminalno upisane zaloge po osnovu kojih je u aprilu blokirana "Alumina".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik