Saradnja sa Velikom Britanijom u borbi protiv finansijskog kriminala

Bez autora
Oct 17 2017

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom o unapređenju saradnje dveju zemalja, posebno u borbi protiv finansijskog kriminala.Na sastanku je konstatovano da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Srbije i nadležnih službi Velike Britanije veoma uspešna. Na osnovu inicijative Britanske uprave poreza i carine, Stefanović i Kif su razgovarali o mogućnosti potpisivanja memoranduma o razumevanju u borbi protiv krivičnih dela na štetu budžeta, kojim bi se dodatno unapredila saradnja u suzbijanju finansijskog kriminala.

Saradnja sa Velikom Britanijom u borbi protiv finansijskog kriminalaPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom o unapređenju saradnje dveju zemalja, posebno u borbi protiv finansijskog kriminala.

Na sastanku je konstatovano da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Srbije i nadležnih službi Velike Britanije veoma uspešna.

Na osnovu inicijative Britanske uprave poreza i carine, Stefanović i Kif su razgovarali o mogućnosti potpisivanja memoranduma o razumevanju u borbi protiv krivičnih dela na štetu budžeta, kojim bi se dodatno unapredila saradnja u suzbijanju finansijskog kriminala.

Stefanović je naglasio da je za Ministarstvo unutrašnjih poslova od posebnog značaja razmena iskustava eksperata dveju policija na polju borbe protiv terorizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik