Alkotraz - neobičan bar u koji je poželjno doneti svoje piće

Bez autora
Oct 18 2017

Prvi londonski koktel bar, napravljen u zatvorskom stilu, Alkotraz, otvoren je pre dve nedelje. U njemu je dozvoljeno krijumčariti svoje piće, jedino morate da pazite, baš kao i u zatvoru, da vas ne primete čuvari.Pića koja unesete potom vam se serviraju kao u kafiću, a kako bi doživljaj bio potpun, na ulazu dobijete narančasta zatvorska odela i u svom piću uživate u malim ćelijama. Alkotraz, koji je vrata otvorio 28. septembra, radiće nažalost samo tri meseca. Inspiriran je Alkatrazom, a odjednom može da primi 30 "zatvorenika".

Alkotraz - neobičan bar u koji je poželjno doneti svoje pićePrvi londonski koktel bar, napravljen u zatvorskom stilu, Alkotraz, otvoren je pre dve nedelje. U njemu je dozvoljeno krijumčariti svoje piće, jedino morate da pazite, baš kao i u zatvoru, da vas ne primete čuvari.

Pića koja unesete potom vam se serviraju kao u kafiću, a kako bi doživljaj bio potpun, na ulazu dobijete narančasta zatvorska odela i u svom piću uživate u malim ćelijama.

Alkotraz, koji je vrata otvorio 28. septembra, radiće nažalost samo tri meseca. Inspiriran je Alkatrazom, a odjednom može da primi 30 "zatvorenika". Piće se poslužuju bez menija, a dobijaju se obično u metalnim zatvorskim čašama kako ne bi privlačili pažnju čuvara.

"Otvorili smo vrata pre dve nedelje i dočekali veliki broj ljudi u potrazi za ovakvim iskustvom. Reakcije na internetu takođe su bile sjajne, a i istraživanje u kome su učestvovali gosti nakon posete pokazalo je da su svi oduševljeni“, ispričao je Sem Šerman iz kompanije Inventive Productions koja stoji iza ovog projekta.

Čini se kako se fascinacija zatvorima ne može potrošiti, jer je recimo i na Tajlandu nedavno otvoren hotel u kom spavate u ćeliji.

Bar Alkotraz otvoren je od četvrtka do subote a radno vreme je od 17 do 23 časova. Ulaz košta 30 funti, a uz ulaznicu se dobijaju četiri koktela i dvosatni boravak.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik