Tromont otvara prvi dalmatinski hotel specijaliziran za zdravstveni i wellness turizam

Bez autora
Oct 18 2017

U petak se u Splitu otvara prvi hotel na području Dalmacije specijaliziran za zdravstveni i wellness turizam, objavili su iz Marvie Hotel & Health, što je investicija tvrtke Tromont. Ta je kompanija bila i glavni izvođač radova na projektu, realiziranom u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj u vrijednosti 105 milijuna kuna. Hotel se prostire na 9400 metara četvornih, ima tri etaže, 76 smještajnih jedinica od čega dva apartmana te krovnu terasu s vanjskim bazenom. Gastronomsku ponudu baziranu na modernoj kuhinji s velikim izborom bezglutenskih jela restorana Da'Mar osmislio je mladi chef Martin Grubiša, objavili su. Svojom ponudom stručno osmišljenih zdravstvenih usluga i wellness tretmana, Marvie Hotel zadovoljava visoke standarde medicinskog wellnessa.

Tromont otvara prvi dalmatinski hotel specijaliziran za zdravstveni i wellness turizamU petak se u Splitu otvara prvi hotel na području Dalmacije specijaliziran za zdravstveni i wellness  turizam, objavili su iz  Marvie Hotel & Health, što je investicija tvrtke Tromont.

Ta je kompanija bila i glavni izvođač radova na projektu, realiziranom u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj u vrijednosti 105 milijuna kuna.Hotel se prostire na 9400 metara četvornih, ima tri etaže, 76 smještajnih jedinica od čega dva apartmana te krovnu terasu s vanjskim bazenom.

Gastronomsku ponudu baziranu na modernoj kuhinji s velikim izborom bezglutenskih jela restorana Da'Mar osmislio je mladi chef Martin Grubiša, objavili su.

„Svojom ponudom stručno osmišljenih zdravstvenih usluga i wellness tretmana, Marvie Hotel zadovoljava visoke standarde medicinskog wellnessa. Dodatni motiv za takav nastup na tržištu je i sama pozicija hotela koji je smješten u blizini sportskih sadržaja, uređenih plaža, šetališta uz more koje pruža mogućnost za različite oblike rekreacije, na splitskoj Zenti. Blizina bolničkih sadržaja javne zdravstvene skrbi bio je dodatni motiv izbora ovakve tržišne pozicije i naglasak na zdravlju, fitnessu i wellnessu. Opravdanost smjera poslovanja sadržana je i u sve većoj, istaknutoj poziciji zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, koji je kao i u brojnim drugim zemljama, postao jedan od strateških razvojnih ciljeva turizma i zdravstva“ , pojasnila je direktorica hotela Diana Rubić.

Projekt je realiziran prema arhitektonskom rješenju splitskog arhitektonskog ureda Atelier Šverko i Šverko, dok je vizualni identitet autorsko djelo studija za kreativne komunikacije CARLI + SOSA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik