Nova poslovnica Union banke u Novom Sarajevu

Bez autora
Oct 18 2017

U općini Novo Sarajevo u srijedu je otvorena nova poslovnica Union banke. Kako je prilikom otvaranja poslovnice kazala Anisa Šarić, direktorica Filijale Sarajevo, Union banke, savremeno uređena poslovnica u naselju Grbavica predstavlja nastavak realizacije planova Union banke o širenju mreže poslovnica i približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a sve s ciljme osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte. Otvaranjem poslovnice želimo biti bliži stanovnicima i pravnim licima u općini Novo Sarajevo, kazala je Šarić. Prema njenim riječima, Union banka posljednjih nekoliko godina intenzivno radi na razvijanju proizvoda i usluga koje će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te pospješiti i unaprijediti poslovanje poslovnih klijenata banke.Rezultat tih napora je činjenica da je Union banka postala neko ko postavlja trendove na tržištu stambenih kredita u FbiH, sa povoljnom i fiksnom kamatnom stopom.

Nova poslovnica Union banke u Novom SarajevuU općini Novo Sarajevo u srijedu je otvorena nova poslovnica Union banke. Kako je prilikom otvaranja poslovnice kazala Anisa Šarić, direktorica Filijale Sarajevo, Union banke, savremeno uređena poslovnica u naselju Grbavica predstavlja nastavak realizacije planova Union banke o širenju mreže poslovnica i približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a sve s ciljme osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte.

- Otvaranjem poslovnice želimo biti bliži stanovnicima i pravnim licima u općini Novo Sarajevo, kazala je Šarić.

Prema njenim riječima, Union banka posljednjih nekoliko godina intenzivno radi na razvijanju proizvoda i usluga koje će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te pospješiti i unaprijediti poslovanje poslovnih klijenata banke.Rezultat tih napora je činjenica da je Union banka postala neko ko postavlja trendove na tržištu stambenih kredita u FbiH, sa povoljnom i fiksnom kamatnom stopom.

- Povodom otvaranja poslovnice Grbavica za sve buduće klijente pripremili smo mnogobrojne proizvode i usluge bez naknade do kraja godine, kazala je Šarić ističući kako Union banka ima 13 poslovnica u FBiH, od toga četiri u Sarajevu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik