Samit 100: U biznisu opstaju samo oni koji ne kasne

Bez autora
Oct 18 2017

Svet će se neminovno digitalizovati, hteli mi to ili ne, a u biznisu će preživeti samo oni koji ne budu kasnili u tom procesu, istaknuto je u nastavku Samita 100 poslovlnih lidera u Skoplju.Na panelu o digitalizaciji, drugog dana Samita 100 poslovnih lidera Jugoistočne Evrope, koji se održava pod motom “Connectivity”, govorio je direktor Instituta za studije budućnosti iz Kopenhagena Karsten Bek. Cilj ovog panela održanog pod nazivom “I Love the Shape of You, My Dear Digital or How Industry Transformation is Shaping Our Liver?” je uspostavljanje slobodnog transporta uklanjanje barijera u regionu.

Samit 100:U biznisu opstaju samo oni koji ne kasneSvet će se neminovno digitalizovati, hteli mi to ili ne, a u biznisu će preživeti samo oni koji ne budu kasnili u tom procesu, istaknuto je u nastavku Samita 100 poslovlnih lidera u Skoplju.

Na panelu o digitalizaciji, drugog dana Samita 100 poslovnih lidera Jugoistočne Evrope, koji se održava pod motom “Connectivity”, govorio je direktor Instituta za studije budućnosti iz Kopenhagena Karsten Bek.

Cilj ovog panela održanog pod nazivom “I Love the Shape of You, My Dear Digital or How Industry Transformation is Shaping Our Liver?” je uspostavljanje slobodnog transporta uklanjanje barijera u regionu.

Bek je rekao da su svet jako brzo menja i da je na delu “ubrzavanje svega”.

Prosečan vek kompanija je, prema njegovim rečima smanjen, a globalni vek iznosi oko 25 godina.

Na delu je, kaže, snažno povezivanje digitalnog i fizičkog sveta i ne treba govoriti samo o "on lajn” već i o “in lajn” načinu života.

“Uskoro će svaka organizacija imati digitalnu dimenziju, a ljudi će moći da prate digitalne dimenzije u određenim tačkama, određenim algoritmima koji će voditi taj proces", naveo je Bek i dodao da će to imati velike posledice po način života i da će postojati interaktivni sistemi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik