Milkos planira novi proboj na tržište Srbije

Bez autora
Oct 19 2017

Sarajevska mlekara Milkos planira novi proboj na tržište Srbije. Kompanija je 2016. godine stopirala izvoz zbog takozvanih necarinskih barijera, odnosno zadržavanja proizvoda na graničnim prelazima koji su znali da potraju i po desetak dana. Direktor Milkosa Adin Fakić zaključuje da će upravo povratak kompanije na tržište Srbije biti jedan od primarnih ciljeva u bliskoj budućnosti. U narednom periodu planiramo da rešimo ovaj problem koji imamo sa Srbijom, tako da bi već sledeće godine nekoliko naših proizvoda koje planiramo da plasiramo moglo da nađe svoje mesto na policama tržnih centara u susednoj zemlji. Srbija ima veliki potencijal kao zemlja na čijem tlu naši proizvodi mogu uspeti, rekao je Fakić.

Milkos planira novi proboj na tržište SrbijeSarajevska mlekara Milkos planira novi proboj na tržište Srbije. Kompanija je 2016. godine stopirala izvoz zbog takozvanih necarinskih barijera, odnosno zadržavanja proizvoda na graničnim prelazima koji su znali da potraju i po desetak dana.

Direktor Milkosa Adin Fakić zaključuje da će upravo povratak kompanije na tržište Srbije biti jedan od primarnih ciljeva u bliskoj budućnosti, prenosi BiznisInfo.

– U narednom periodu planiramo da rešimo ovaj problem koji imamo sa Srbijom, tako da bi već sledeće godine nekoliko naših proizvoda koje planiramo da plasiramo moglo da nađe svoje mesto na policama tržnih centara u susednoj zemlji. Srbija ima veliki potencijal kao zemlja na čijem tlu naši proizvodi mogu uspeti - rekao je Fakić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik