Pozitivne priče iz Ilijaša: Proizvodnja bačvi od nehrđajućeg čelika

Bez autora
Oct 22 2017

Uz prisustvo velikog broja zvanica u Ilijašu je jučer svečano otvoren objekat firme Ezio Inox Ilijaš. Ezio Inox je firma koju su osnovali italijanski partneri i koja koristi italijansku tehnologiju za proizvodnju bačvi od nehrđajućeg čelika za skladištenje tekućih namirnica. Osnovana je 2012. godine uz tehničku podršku i stručno znanje italijanske firme sa dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti. Korištenjem inox nehrđajućeg čelika i primjenom modernih procesa proizvodnje, klijentima se garantira visoka razina kvaliteta proizvoda. Ova firma izrađuje proizvode okrenute budućnosti, istovremeno imajući u vidu profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenika kao ključne tačke koje je čine održivom i konkurentnom na tržištu rada, a da firma uspješno posluje u kontinuitetu dokaz je otvaranje i novog objekta, istaknuto je tokom otvaranja.

Pozitivne priče iz Ilijaša: Proizvodnja bačvi od nehrđajućeg čelikaUz prisustvo velikog broja zvanica u Ilijašu je jučer svečano otvoren objekat firme Ezio Inox Ilijaš. Ezio Inox je firma koju su osnovali italijanski partneri i koja koristi italijansku tehnologiju za proizvodnju bačvi od nehrđajućeg čelika za skladištenje tekućih namirnica.

Osnovana je 2012. godine uz tehničku podršku i stručno znanje italijanske firme sa dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti.

Kvalitet

Korištenjem inox nehrđajućeg čelika i primjenom modernih procesa proizvodnje, klijentima se garantira visoka razina kvaliteta proizvoda.

- Ova firma izrađuje proizvode okrenute budućnosti, istovremeno imajući u vidu profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenika kao ključne tačke koje je čine održivom i konkurentnom na tržištu rada, a da firma uspješno posluje u kontinuitetu dokaz je otvaranje i novog objekta, istaknuto je tokom otvaranja.

Sead Alihodžić, osnivač firme, zahvalio je svima na pomoći da objekt krene sa radom, a sa procesom nastanka i razvoja firme sve prisutne je upoznao načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić, koji je ovom prilikom ukazao na težak period koji je iza nas.

Cilj firme je, kako je naglašeno, biti na usluzi svim klijentima, te im omogućiti da kupe kvalitetan proizvod.

Pozitivne priče

Kad je u pitanju plasman proizvoda, 90 posto će ići za izvoz u države Evrope, dok će se deset posto proizvodnje plasirati u BiH.

Predsjedavajući OV-a Ilijaš Mahir Dević je istakao kako je ponosan na pozitivne priče koje dolaze iz Ilijaša.

U narednom periodu firma Ezio Inox planira povećanje radnih mjesta i realizaciju mnogobrojnih projekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik