Grupa Triglav: Dobit manja, premija rasla

Bez autora
Nov 19 2017

Grupa Triglav u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 52,3 milijuna eura neto dobiti što je dva posto manje nego u istom lanjskom razdoblju. Ukupna premija povećana je osam posto, na 777,1 milijun eura. Najuspješniji je Triglav bio u segmentu zdravstvenog osuguranja gdje je premija rasla 14 posto, u imovinskim je osiguranjima rasla 8 posto, dok su životna osiguranja porasla 4 posto. U segmentu imovinskih osiguranja, najzastupljenija su autoosiguranja koja imaju 29,7 posto udjela. ukupno je obračunato 467,4 milijuna eura šteta, što je pet posto više u odnosu na lanjsko razdoblje.

Grupa Triglav: Dobit manja, premija raslaGrupa Triglav u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila 52,3 milijuna eura neto dobiti što je dva posto manje nego u istom lanjskom razdoblju.

Ukupna premija povećana je osam posto, na 777,1 milijun eura.

Najuspješniji je Triglav bio u segmentu zdravstvenog osuguranja gdje je premija rasla 14 posto, u imovinskim je osiguranjima rasla 8 posto, dok su životna osiguranja porasla 4 posto.

U segmentu imovinskih osiguranja, najzastupljenija su autoosiguranja koja imaju 29,7 posto udjela. Ukupno je obračunato 467,4 milijuna eura šteta, što je pet posto više u odnosu na lanjsko razdoblje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik