Bitkoin probija sve granice: Sada vredi 8.000 dolara

Bez autora
Nov 19 2017

Bitkoin je oborio još jedan rekord i sada košta 7.998 dolara. Može se reći da su prethodne dve nedjelje bile turbulentne za ovu kriptovalutu, s obzirom da je u jednom trenutku pao na 5,500 dolara.Posle toga, njegova vrednost je rasla, da bi u međuvremenu poratao 45 odsto. Istovremeno, tržišna vrednost bitkoina, ili ukupna vrednost tih novčića u opticaju, porasla je sa 92 milijarde dolara na 133,5 milijardi dolara. Vrednost je počela da pada posle propalog plana nadogradnje bitkoina pod nazivom Segwit2x, koja bi omogućila brže transakcije i novo cepanje bitkoina.

Bitkoin probija sve granice: Sada vredi 8.000 dolaraBitkoin je oborio još jedan rekord i sada košta 7.998 dolara. Može se reći da su prethodne dve nedjelje bile turbulentne za ovu kriptovalutu, s obzirom da je u jednom trenutku pao na 5,500 dolara.

Posle toga, njegova vrednost je rasla, da bi u međuvremenu poratao 45 odsto.

Istovremeno, tržišna vrednost bitkoina, ili ukupna vrednost tih novčića u opticaju, porasla je sa 92 milijarde dolara na 133,5 milijardi dolara.

Vrednost je počela da pada posle propalog plana nadogradnje bitkoina pod nazivom Segwit2x (ili kraće 2x), koja bi omogućila brže transakcije i novo cepanje bitkoina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik