Miodrag Kostić demantovao da preuzima „Viktorija grupu”

Bez autora
Nov 21 2017

Miodrag Kostić demantovao da preuzima „Viktorija grupu”Povodom vesti da Miodrag Kostić planira da preuzme „Viktorija grupu” oglasila se „MK grupa” tvrdeći da je reč o nepouzdanim informacijama. Ukoliko do novih konkretnih akvizicija dođe, javnost ćemo, kao i do sada, blagovremeno obavestiti. Apelujemo na medije da ne prenose nepouzdane informacije, izjavio je Dušan Radičević, direktor „MK grupe”. Napominje se da je ta kompanija oprezna kada su nove investicije u pitanju i da je poslovna politika takva da ne ulaze u investicije bez prethodno obezbeđene zatvorene finansijske konstrukcije.

Miodrag Kostić demantovao da preuzima „Viktorija grupu”Povodom vesti da Miodrag Kostić planira da preuzme „Viktorija grupu” oglasila se „MK grupa” tvrdeći da je reč o nepouzdanim informacijama.

– Ukoliko do novih konkretnih akvizicija dođe, javnost ćemo, kao i do sada, blagovremeno obavestiti. Apelujemo na medije da ne prenose nepouzdane informacije – izjavio je Dušan Radičević, direktor „MK grupe”.

Napominje se da je ta kompanija oprezna kada su nove investicije u pitanju i da je poslovna politika takva da ne ulaze u investicije bez prethodno obezbeđene zatvorene finansijske konstrukcije.

Time je MK praktično demantovao da sa „Viktorijom” vode pregovore o preuzimanju i da je Kostić, navodno, spreman da od banaka otplati 275 miliona evra duga te kompanije kako bi, između ostalog, ušao i u proizvodnju ulja.

Međutim, potvrdili su da trenutno analiziraju više potencijalnih investicija u oblasti agrara, bankarstva i turizma u Srbiji i regionu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik