Swiss od aprila 2018. povećava broj letova ka Srbiji

Bez autora
Nov 21 2017

Švajcarska aviokompanija Swiss će od narednog letnjeg reda letenja povećati broj letova na linijama iz Ciriha ka Beogradu i Nišu. Već početkom aprila 2018. godine, švajcarski avioprevoznik dodaje jedan let na liniju između Beograda i Ciriha, a od sredine jula još jedan, što će značiti da će na ovoj liniji biti 16 letova nedeljno. U junu će biti pojačana i linija između Ciriha i Niša, povećavanjem sa dva na tri nedeljna leta. Swiss je obrazložio ovakvu odluku odličnim rezultatima u ovoj godini. Potražnja se tokom ove godine pozitivno razvila, kako za Niš tako i za Beograd – rekao je predstavnik švajcarskog avioprevoznika.

Swiss od aprila 2018. povećava broj letova ka SrbijiŠvajcarska aviokompanija Swiss će od narednog letnjeg reda letenja povećati broj letova na linijama iz Ciriha ka Beogradu i Nišu, prenosi Aviatica.

Već početkom aprila 2018. godine, švajcarski avioprevoznik dodaje jedan let na liniju između Beograda i Ciriha, a od sredine jula još jedan, što će značiti da će na ovoj liniji biti 16 letova nedeljno.

U junu će biti pojačana i linija između Ciriha i Niša, povećavanjem sa dva na tri nedeljna leta. Swiss je obrazložio ovakvu odluku odličnim rezultatima u ovoj godini. Potražnja se tokom ove godine pozitivno razvila, kako za Niš tako i za Beograd – rekao je predstavnik švajcarskog avioprevoznika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik