Za 97 minuta prodato 17.000 ulaznica za "Egzit"

Bez autora
Dec 13 2017

Prve ulaznice za 18. izdanje festivala "Egzit" stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno.Bile su dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za tačno 97 minuta od početka prodaje razgrabljeno je čak 17.000 ulaznica, što je trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave. Toliko je bilo maksimalno predviđeno ovim kontingentom po prvoj ceni, koja je bila čak 70 odsto niža u odnosu na finalnu.

Za 97 minuta prodato 17.000 ulaznica za "Egzit"Prve ulaznice za 18. izdanje festivala „Egzit“ stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno.

Bile su dostupne i u najudaljenijim delovima sveta putem onlajn prodaje, a za tačno 97 minuta od početka prodaje razgrabljeno je čak 17.000 ulaznica, što je trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave. Toliko je bilo maksimalno predviđeno ovim kontingentom po prvoj ceni, koja je bila čak 70 odsto niža u odnosu na finalnu.

Veoma ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara prodaje se putem sajta Exitfest.org, te putem prodajne mreže „Gigs tiks“. Festival „Egzit“ biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Direkcija festivalskih Oskara (European Festival Awards) objavila je prošle nedelje da je „Egzit“ glasovima publike i devetu godinu uzastopno izabran među 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji za Najbolji veliki festival.

U društvu sa najboljim festivalima „Egzit“ se nalazi i u još dve kategorije, "Take a Stand!" za društveni aktivizam, ali i za najboljeg organizatora na nivou cele Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik