Šta se na Google-u najviše pretražuje u Srbiji?

Bez autora
Dec 13 2017

Google je danas objavio rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2017. godini u Srbiji, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim događajima, momentima i trendovima u Srbiji.U Srbiji je na Google pretraživaču ove godine najčešće postavljan upit vezan za vremenske prilike i vremensku prognozu. Imajuću na umu da se košarkaška reprezentacija Srbije u Istanbula izborila za srebrnu medalju, ne iznenađujuće što je jedan od najpretraživanijih pojmova bio i Eurobasket, Evropsko prvenstvo u košarci. Pored toga, veoma su popularne bile i pretrage popularnih televizijskih sadržaja, pre svega domaćih i inostranih igranih serija i rijaliti programa koji su zabavljali građane u ovoj godini.

Šta se na Google-u najviše pretražuje u Srbiji?Google je danas objavio rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2017. godini u Srbiji, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim događajima, momentima i trendovima u Srbiji.

U Srbiji je na Google pretraživaču ove godine najčešće postavljan upit vezan za vremenske prilike i vremensku prognozu.

Imajuću na umu da se košarkaška reprezentacija Srbije u Istanbula izborila za srebrnu medalju, ne iznenađujuće što je jedan od najpretraživanijih pojmova bio i Eurobasket, Evropsko prvenstvo u košarci.

Pored toga, veoma su popularne bile i pretrage popularnih televizijskih sadržaja, pre svega domaćih i inostranih igranih serija i rijaliti programa koji su zabavljali građane u ovoj godini.

U produžetku možete pogledati liste najpretraživanijih pojmova, TV serija i događaja u Srbiji tokom 2017. godine, a u prilogu je i kompletno saopštenje. Više materijala i video dostupni su na Google.com/2017.

Rang lista 10 najpretraživanijih pojmova:

1. Vreme

2. Eurobasket

3. Zadruga

4. Pink

5. Ubice mog oca

6. Strasti Toskane

7. IKEA Srbija

8. Ana Brnabić

9. Bogdan Bogdanović

10. Uzmi račun i pobedi

Rang lista 10 najpretraživanijih događaja:

1. Eurobasket

2. Uzmi račun i pobedi

3. Vimbldon

4. Izbori

5. Rolan Garos

6. Fiba Eurobasket

7. Evrovizija

8. Sajam automobila

9. Uskrs

10. Beer Fest

Rang lista 10 najpretraživanijih serija:

1. Ubice mog oca 

2. Senke nad Balkanom 

3. Strasti Toskane

4. Zaljubljeni neženja 

5. Paramparčad  

6. Istine i laži 

7. Beskrajna ljubav 

8. Crna ljubav 

9. Nepobedivo srce 

10. 13 Reasons Why

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik