Zašto soliteri u Hongkongu imaju rupe u sredini?

Bez autora
Dec 14 2017

Ako ste ikada putovali u Hongkong, mogli ste da primetite neobične rupe u pojedinim soliterima. Čemu one služe? Reč je o "zmajskim kapijama", koje prema feng šuiju omogućavaju zmajevima da sa planina dolete do reka.Veruje se da zmajevi donose dobru sreću, a ukoliko se blokira energetski prolaz, to bi moglo da dovede do brojnih loših stvari. Jedna od kompanija u blizini Kineske banke tako je za svoj bankrot okrivila njen loš feng šui. Naime, na njoj nema nikakvih prolaza. Zanimljivo je da na zgradi Kineske banke nema prolaza, što jedna od kompanija u blizini banke smatra uzrokom svog bankrota.

Zašto soliteri u Hongkongu imaju rupe u sredini?Ako ste ikada putovali u Hongkong, mogli ste da primetite neobične rupe u pojedinim soliterima. Čemu one služe? Reč je o "zmajskim kapijama", koje prema feng šuiju omogućavaju zmajevima da sa planina dolete do reka.

Veruje se da zmajevi donose dobru sreću, a ukoliko se blokira energetski prolaz, to bi moglo da dovede do brojnih loših stvari.

Jedna od kompanija u blizini Kineske banke tako je za svoj bankrot okrivila njen loš feng šui. Naime, na njoj nema nikakvih prolaza.

Zanimljivo je da na zgradi Kineske banke nema prolaza, što jedna od kompanija u blizini banke smatra uzrokom svog bankrota.

Mnoge velike kineske korporacije prilikom izgradnje svog poslovnog prostora izdvajaju određenu sumu novca za konsultacije sa feng šui stručnjacima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik