Odzvonilo plaćanju ležaljki i ulaza na crnogorskim plažama

Bez autora
Dec 17 2017

Na plažama na crnogorskom primorju po novom Zakonu o turizmu biće zabranjeno naplaćivanje ulaza, pišu tamošnji mediji. Takođe, uslovljavanje da morate obavezno koristiti ležaljke i suncobrane postaće prošlost. U Predlogu Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sjednici Vlade, ističe se da će biti zabranjeno uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, a biće zabranjeno i izdavanje skutera i držanje istih na plažama. Biće zabranjeno i dovoditi kućne ljubimce na plažu, osim na za to predviđenim lokacijama, a parkiranje vozila takođe neće biti dozvoljeno.

Odzvonilo plaćanju ležaljki i ulaza na crnogorskim plažamaNa plažama na crnogorskom primorju po novom Zakonu o turizmu biće zabranjeno naplaćivanje ulaza, pišu tamošnji mediji. Takođe, uslovljavanje da morate obavezno koristiti ležaljke i suncobrane postaće prošlost.

U Predlogu Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sjednici Vlade, ističe se da će biti zabranjeno uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, a biće zabranjeno i izdavanje skutera i držanje istih na plažama.

Biće zabranjeno i dovoditi kućne ljubimce na plažu, osim na za to predviđenim lokacijama, a parkiranje vozila takođe neće biti dozvoljeno.

Po novom Vladinom dokumentu "odzvonilo" je i dilerima soba i apartmana koji su poslednjih godina sve više prisutni u gradovima na primorju.

U predlogu zakona piše da će biti zabranjeno kampovati izvan kampova, a u suprotnom nadležni inspektor preduzeće mere nadzora kada se utvrdi da osoba kampuje izvan prostora određenog za kampovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik