Registrovan prvi preduzetnik korišćenjem sistema za e-prijave

Bez autora
Jan 08 2018

Agencija za privredne registre Republike Srbije saopštila je da je danas u ovoj agenciji registrovan prvi preduzetnik korišćenjem sistema za podnošenje elektronskih prijava, a u pitanju je "RAS LIFT", radnja za montažu i servis liftova iz Novih Banovaca.Osnivač je na jednostavan i lak način popunio e-prijavu, potpisao je svojim e-potpisom, a naknadu za osnivanje platio elektronski platnom karticom. Kako je prijava uredno popunjena, za kratko vreme je na sajtu Agencije za privredne registre objavljeno rešenje o osnivanju. Na ovaj način je osnivanje preduzetničke radnje završeno bez obilaska ijednog šaltera, uz značajnu uštedu vremena i novca.

Registrovan prvi preduzetnik korišćenjem sistema za e-prijaveAgencija za privredne registre Republike Srbije (APR) saopštila je da je danas u ovoj agenciji registrovan prvi preduzetnik korišćenjem sistema za podnošenje elektronskih prijava, a u pitanju je "RAS LIFT", radnja za montažu i servis liftova iz Novih Banovaca.

Osnivač je na jednostavan i lak način popunio e-prijavu, potpisao je svojim e-potpisom, a naknadu za osnivanje platio elektronski platnom karticom.

Kako je prijava uredno popunjena, za kratko vreme je na sajtu Agencije za privredne registre objavljeno rešenje o osnivanju. Na ovaj način je osnivanje preduzetničke radnje završeno bez obilaska ijednog šaltera, uz značajnu uštedu vremena i novca.

Sva neophodna uputstva i informacije o e-registraciji korisnici mogu pronaći na sajtu APR-a u odeljku Preduzetnici-Informacije o sistemu za podnošenje elektronskih prijava, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik