Prijedorskim privrednicima isplaćena dva miliona KM pomoći

Bez autora
Jan 17 2018

Na račune privrednika u Prijedoru danas je isplaćeno dva miliona KM jednokratne pomoći, saopštilo je ministarstvo finansija Repulike Srpske.U skladu sa zaključkom Upravnog odbora Fonda solidarnosti, Ministarstvo finansija RS danas je isplatilo jednokratnu pomoć s računa Fonda solidarnosti na račune privrednika Prijedora koji su pretrpili oštećenja tokom poplava 2014. godine, navodi se u saopštenju. Isplata je izvršena nakon što je ministarstvu dostavljen spisak s pojedinačnim iznosima i korisnicima koji je sačinila jedinica lokalne uprave u dogovoru s udruženjima privrednika.

Prijedorskim privrednicima isplaćena dva miliona KM pomoćiNa račune privrednika u Prijedoru danas je isplaćeno dva miliona KM jednokratne pomoći, saopštilo je ministarstvo finansija Repulike Srpske, javlja Anadolu Agency (AA).

"U skladu sa zaključkom Upravnog odbora Fonda solidarnosti, Ministarstvo finansija RS danas je isplatilo jednokratnu pomoć s računa Fonda solidarnosti na račune privrednika Prijedora koji su pretrpili oštećenja tokom poplava 2014. godine", navodi se u saopštenju.

Isplata je izvršena nakon što je ministarstvu dostavljen spisak s pojedinačnim iznosima i korisnicima koji je sačinila jedinica lokalne uprave u dogovoru s udruženjima privrednika.

"Upravni odbor Fonda solidarnosti za obnovu RS odobrio je, na svojoj 11. sjednici, privrednim subjektima u Prijedoru pomoć u ukupnom iznosu od dva miliona KM", navodi se u saopštenju.

Pomoć Fonda solidarnosti do sada je isplaćena privrednicima Doboja, Šamca, Banjaluke, Bijeljine i Modriče, Laktaša, Donjeg Žabara i Šekovića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik